2 uur vrij rijden in een Daf oldtimer over de Veluwe voor € 44,99 p.p.

De goedkoopste mogelijkheid om te touren met een Oldtimer Daf 33 over de Veluwe.

Huur een oldtimer Daf 33 bij Dagje uit Veluwe in het Gelderse Oene.

Wij besteden veel tijd aan onze routes. Bij ons krijgt u geen standaard ANWB route over provinciale wegen mee. Onze routes zijn samengesteld met veel zorg en aandacht voor diverse culturele en historische hotspots in de regio.

Maar wilt u een oldtimer Daf rijden en vindt u de huur in combinatie met een route te duur en wilt u lekker vrij rijden? Dan is deze optie perfect voor u!

  • 2 uurtjes een oldtimer huren zonder route.
  • Exclusief brandstof.
  • Exclusief inzittenden verzekering

Prijs: € 44,99 p.p. op basis van 4 personen per Daf 33.

Aanvullende mogelijkheden:

  • Bent u lekker onderweg en wilt u wat langer touren? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar de beschikbaarheid. Indien de oldtimer nog beschikbaar is dan betaalt u € 15,- per persoon per uur bij.
  • Heeft u toch liever een inzittenden verzekering? Dan voor slechts € 7,50 p.p. is dit geregeld.
  • Vindt u het tanken van de speciale brandstof en het afmeten en bijvoegen van de loodvervanger maar een hoop gedoe? De brandstof kosten kunt u afkopen voor slechts € 15,- per 2 uur / maximaal 40km.
  • Ga de boer op met een Daf Oldtimer en vul een picknick mand met verse streek producten van lokale boerderijwinkels.
  • Combineer uw rit met een leuke activiteit zoals o.a. workshop kaasmaken, koe knuffelen, bubbelbal, lasergamen, BBQ en tal van andere activiteiten.

Lekker goedkoop een oldtimer huren en heerlijk vrij rijden, reserveer nu!

daf oldtimer veluwe

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen. 

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.

Tel: +31 (0) 612 295 440
info@dagjeuitveluwe.nl
dagjeuitveluwe.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy en cookiebeleid

Dagje Uit Veluwe
Deventerweg 11
8167 NA Oene