Vergaderen op de Veluwe

Even weg uit de vertrouwde omgeving, maar in een andere inspirerende omgeving vergaderen of brainstormen met het team, een mooie productpresentatie voorbereiden of houden, een workshop of relatie-evenement organiseren. Onze accommodaties bieden de inspiratie en faciliteiten.

Onze accommodaties bevinden zich op een prachtige plek midden in de bossen of tussen de weilanden, met voldoende parkeergelegenheid. Van 2 tot 400 gasten, indien gewenst met volledige verzorging tot en met entertainment en diner aan toe, of juist in volledige rust met koffie, thee, een hapje en een drankje. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij verzorgen het!

Dag of dagdeel
Soms is een dagdeel voldoende om tot resultaten te komen. Een andere keer heeft u meer tijd nodig. Wij bieden arrangementen voor bijeenkomsten van 4 uur en 8 uur. De ruimte, de AV-faciliteiten en de volledige verzorging: koffie, thee, fruit, snacks, broodjes. De prachtige bosrijke of landelijke omgeving voegt daar extra rust en inspiratie aan toe.

Meerdere dagen vergaderen op de Veluwe? 
Meerdere dagen vergaderen, een workshop of evenement is ook mogelijk. Wij kunnen dan tevens de overnachting(en) verzorgingen in een prachtig hotel in het bos, of ervaar de oase van rust in een heerlijk vakantiehuisje of B&B tussen de weilanden. Wij hebben diverse top accommodaties op top locaties speciaal voor u geselecteerd!

Alle beschikbare vergader- en overnachtingsaccommodaties zijn speciaal geselecteerd voor een bijzondere ervaring.

Hoofd leeg maken en inspiratie op doen
Na een zwaar overleg kan het nodig (of leuk) zijn om even je gedachten te verzetten en daarna weer met nieuwe energie en kijk op zaken verder te gaan. Wij bieden u deze mogelijkheid. Geniet van een mooie tourrit over de Veluwe in een Oldtimer Daf! Kom tot rust in de natuur of maak er een autorally van. Alles is mogelijk.

Vergader arrangement boeken?
Wij maken graag een offerte op maat. Vergaderen kan al vanaf 22,50.- p.p. voor 4 uur inclusief koffie/thee en hapjes.