Teambuilding op de Veluwe

Kom teambuilden op de Veluwe!

Op de prachtige vergader locaties en een heuse boerderij op de Veluwe verzorgen wij ook teambuilding trainingen / workshops en sportieve teambuilding activiteiten.

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Voor groepen, groot of klein, bij Dagje uit Veluwe is het een geweldig samen zijn!

In de Veluwe een teambuilding activiteit houden?

Teambuilding activiteiten in de Veluwe houden kent verschillende voordelen. Ten eerste wordt het teamverband tussen collega’s natuurlijk versterkt als er gezamenlijk een activiteit wordt ondernomen. En vind deze activiteit buiten in een mooi natuurgebied zoals de Veluwe plaats? Dan is dat ook een grote mood-booster voor iedereen, zeker als iedereen normaal achter een bureau op een kantoor zit. Om het goede humeur extra te bevorderen, is een sportieve activiteit als teambuilding in de Veluwe een goed idee! Je kunt dan denken aan een fiets route in de Veluwe volgen, maar eigenlijk is er nog veel meer leuks en sportiefs mogelijk!

Effectief Complimenteren: Stimuleer de waarderingscultuur

Iedereen vindt waardering ontvangen prettig. Het is goed voor het moraal, zelfvertrouwen  en de prestaties. Een compliment uitdelen is een laagdrempelige, maar effectieve manier van waardering tonen. Mits dat goed gedaan wordt natuurlijk. Uit de wetenschap blijkt dat effectief gegeven complimenten resulteren in gelukkige en betrokken werknemers. Toch zien we deze complimenteerkunde lang niet bij iedere organisatie terug. Willen jullie de waarderingscultuur stimuleren? Boek dan deze workshop.

Resultaten:

 • Je leert hoe je elkaar effectief kan complimenteren;
 • Je weet waar je allemaal op moet letten om een écht effectief compliment te geven;
 • Je bent in staat anderen te complimenteren, zodat hij/zij zich meer gewaardeerd en betrokken voelt.

Kernkwadranten voor teams

Een optimale samenwerking van de teamleden. Daar streeft ieder team naar, maar helaas
komen er zelfs in de beste samenwerkingen wel eens problemen voor. Vaak heeft dat te maken met verschillende perspectieven en/of onduidelijke communicatie. Logisch ook wel, aangezien ieder mens anders is en anders communiceert. Kernkwadranten verschaft inzicht in elkaar en elkaars verschillen. Dat zorgt ervoor dat collega’s elkaar beter begrijpen, zij minder onderlinge ruis ervaren en daardoor beter in staat zijn samen te werken.

Resultaten:

 • Je weet wat kernkwadranten zijn en hoe je hier voordeel uit kunt halen;
 • Je vergroot het inzicht in jezelf en dat van elkaar;
 • Je leert hoe verschillende persoonlijkheden invloed op elkaar hebben en interacteren.

Kantoor DNA Game

Ieder mens heeft DNA. Een verzameling eigenschappen die elk mens uniek maakt. En dat
unieke karakter is ook duidelijk terug te zien op de werkvloer. Iedereen heeft andere
gewoontes, gebruiken en eigenschappen. Zowel qua persoonlijkheid als qua zakelijke manier
van doen. Wij noemen dat het ‘kantoor DNA’. In dat DNA komen zaken als kwaliteiten,
valkuilen, professionele stijl en ambities voor. Ontzettend waardevol om elkaar beter te
begrijpen en optimaal samen te werken. Via een interactieve game maken jullie dit van jezelf
én van elkaar inzichtelijk.

Resultaten:

 • Je leert over kantoor DNA, hoe het kan worden ingezet en wat voor resultaat het kan hebben.
 • Je komt op interactieve wijze tot inzicht over je eigen kantoor DNA en dat van elkaar.
 • Je leert over elkaars uitdagingen, kwaliteiten en kennis zodat jullie beter kunnen samenwerken.

 

Daf huren op de Veluwe

Fietsroute volgen met een tandem of e-loopfiets

Wil je tijdens de Veluwe teambuilding zoveel mogelijk van de natuur zien? Dan is een fietstochtje met een tandem of e-loopfiets ook een leuk idee. Dit is net iets specialer dan een fietstocht op een normale fiets of mountainbike, aangezien het nogal een uitdaging gaat zijn om in duo’s weg te kunnen fietsen op een tandem. Ook met de e-loopfiets door de Veluwe is een unieke beleving, want dit voertuig is eigenlijk een combinatie van een loopband, fiets en step. En zijn jullie als team toch niet zo sportief? Dan is een oldtimer huren in de Veluwe en door het natuurgebied rijden met een dafje ook een optie!

Avontuurlijke dropping in de Veluwe als teambuilding uitje

Wist je dat je een avontuurlijke dropping kunt doen als spannend uitje voor de teambuilding in de Veluwe? Een van de meest onvergetelijke teambuilding activiteiten in de Veluwe is namelijk de helikopter dropping! Iedereen wordt opgepikt met een legertruck en afgezet bij het helikopterveld. Samen met je team stap je in de helikopter en vlieg je naar een onbekende plek. Dit helikoptertochtje is al een avontuur op zich, want je vliegt met ruim 200 km per uur over de Veluwse bossen en weilanden en dat levert een prachtig uitzicht op. De helikopter landt dus vervolgens op een onbekende plek, waarna je de weg zelf terug moeten zoeken en onderweg moeten jullie opdrachten voltooien. Het team kan worden opgedeeld in kleinere groepjes en wie als eerste de weg terug vindt én alle opdrachten weet te voltooien, wint!

Levend LinkedInnen

Een groot deel van de werknemers in Nederland kent en gebruikt LinkedIn. Dit sociale netwerk voor professionals wordt door velen gebruikt om het netwerk te vergroten en te gebruiken. Erg waardevol, omdat (commerciële) kansen, hulpvragen of nuttige informatie vaak worden gedeeld via dit medium. Maar in deze tijd van digitale media vergeten werknemers hun eigen offline netwerk nogal eens. Terwijl al die analoge connecties minstens net zo belangrijk zijn. Collega’s vormen samen een krachtig netwerk van kansen, informatie en hulp. In deze workshop leren we jullie dit analoge netwerk in te zetten.

Resultaten:

 • Je gaat naar huis met een nieuwe link of connectie die je verder kan helpen;
 • Je leert over de kracht van netwerken en hoe het analoge netwerk effectief kan worden benut;
 • Je leert dat hulp vragen geen zwakte is, maar juist krachtig (en effectief).

Lachworkshop

Dat lachen gezond is dat hebben jullie vast al wel eens gehoord. Het is dan ook leuk en goed om samen zo vaak mogelijk te lachen. Maar wordt dat bij jullie op kantoor nog wel regelmatig gedaan? Hopelijk wel, want samen lachen is een uitstekend middel om teamgevoel, verbinding en werkgeluk te stimuleren. Samen een lachworkshop volgen laat barrières verdwijnen en brengt vanaf de eerste minuut meer cohesie. Dat merk je duidelijk terug in de teamspirit!

Resultaten:

 • Je voelt je meer verbonden met elkaar;
 • Je hebt een heerlijke en hilarische teambuildingactiviteit gehad waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Je bent na de workshop blij en vrolijk en merk dat ook terug in het teamgevoel.

Teambuildingsactiviteit uitbreiden met een ritje in een Oldtimer!

Na een teambuildactiviteit kan het nodig (of leuk) zijn om even je gedachten te verzetten en alle opgedane kennis te verwerken. Wij bieden u deze mogelijkheid. Geniet van een mooie tourrit over de Veluwe in een Oldtimer Daf! Kom tot rust in de natuur of maak er een autorally van. Alles is mogelijk.

Teambuildingsactiviteit op de Veluwe boeken?

Wij maken graag een offerte op maat.

Een teambuildingsactiviteit is al mogelijk vanaf  € 42,50 p.p.