Oldtimer huren

Oer Hollandse glorie! Ideaal voors gezinsuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Wil je de Veluwe van een hele andere kant bekijken, kies er dan voor een oldtimer te huren. In een authentieke oldtimer Daf 33 zie je de Veluwe met het hele gezin, vrienden of gewoon alleen. Het is het ideale uitje voor de familie, vrijgezellenavonden of bedrijfsuitjes. Door de Daf te huren kan je alle kanten op. Kies uit diverse routes en kom langs de mooiste plekjes die er te vinden zijn. Daf rijden is sowieso al een belevenis, maar door dit te combineren met de Veluwe creëer je een unieke ervaring.

oldtimer huren

Meerdere dagen een Oldtimer huren?

Ook dat kan! Indien gewenst kunnen wij ook de overnachtingen voor u verzorgen!

Prijs:

Vanaf € 29.99.- p.p.
2-100 personen. Met meer personen dafjes huren? vraag naar de mogelijkheden.

Oldtimer huren op de Veluwe   

Wie verlangt er niet naar het klassieke gevoel; rijden in een Dafje door de Veluwe. De Veluwe is één van de bekendste natuurregio’s van ons land en er is meer dan voldoende te zien en te beleven. In vijf routes laten we je kennismaken met de pracht en praal van de regio. Daarbij kies je zelf jouw unieke thema. Wil je proeven van de Veluwe, de legendarische route de PosBank rijden met je Dafje óf kies je toch voor de natuurlijke Bos en IJsselvallei route? Er zijn tal van mogelijkheden en door een oldtimer Daf te huren kom je nog dichter in de buurt van plekken die je nog niet eerder hebt gezien.

Een oldtimer huren op de Veluwe kan bij Dagje uit Veluwe. Een Daf rijden geeft je het gevoel van vroeger. Een authentieke rit door het hart van de Veluwe en met alle extra’s die het gebied heeft te bieden. Genieten van de natuur en tegelijk rondrijden in een auto die je al een tijdje niet meer zult zien op de Nederlandse autowegen. Een oldtimer huren zonder chauffeur is natuurlijk het leukste, want zo kan je alles op eigen tempo doen en tussendoor op sfeervolle plekken de auto verlaten voor een mooie wandeling of om te picknicken. Dát authentieke en natuurrijke leven maak je nog maar zelden mee in de haastige wereld. Laat je onderdompelen in de klassieke omgeving van de Veluwe.

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen.

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.