Kaasmaken route

Inclusief een proeverij, consumpties en de huur van een Oldtimer Daf! Het kaasmaken is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, familieuitjes of bedrijfsfeesten.

vGeniet in een Oldtimer Daf van een route over de Veluwe en een workshop Kaas maken.

Deze route brengt u door de landerijen en langs vliegveld Teuge, waar regelmatig parachutisten springen, naar de locatie waar de workshop Kaas maken gehouden wordt. Na de workhop rijdt u in een Oldtimer Daf over de Veluwe. Langs mooie wegen door de bossen en een prachtig recreatie gebied. Ook vindt u diverse stop tips in de route voor bijvoorbeeld een lunch.

Extra informatie  route en kookworkshop in de Veluwe:
De route beslaat 55 kilometer.
Deze route duurt exclusief de workshop kaas maken circa 3 uur, afhankelijk van het aantal stops. Het programma inclusief de workshop kaas maken duurt circa 5 uur.
Deze route is goed te combineren met een overheerlijke BBQ bij onze BBQ boerderij
Tip: Neem een picknick mand met alleen de beste streek producten uit de regio mee en nuttig hem aan een mooi meer of aan het strand.

Prijs:

€ 38,- p.p. op basis van 4 personen per oldtimer, exlusief workshop kaasmaken.
€ 70.- p.p. op basis van 4 personen per oldtimer, inclusief kookworkshop in de Veluwe kaasmaken

kookworkshop in de veluwe

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen. 

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.

Tel: +31 (0) 612 295 440
info@dagjeuitveluwe.nl
dagjeuitveluwe.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy en cookiebeleid

Dagje Uit Veluwe
Deventerweg 11
8167 NA Oene