De Posbank route

Inclusief de huur van een Oldtimer Daf. U komt langs tal van mooie uitzichten, een wild spot plek en picknick plaatsen.

De posbank route 

Nationaal Park Veluwezoom is een natuurgebied van 5000 hectare op de Veluwe in de provincie Gelderland dat in zijn geheel eigendom is van de vereniging Natuurmonumenten.

In 1930 werd het het eerste nationaal park in Nederland. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide, en een enkele zandverstuiving. In het zuidelijke, meest heuvelachtige deel van het park liggen meerdere landgoederen zoals Heuven en Beekhuizen. Centraal in het nationaal park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het natuurgebied strekt zich uit over de gemeenten Arnhem, Rheden en Rozendaal.Bron: Wikipedia

Op een unieke manier genieten van de natuur en prachtige slinger weggetjes. Wij hebben een top route uitgezet, u komt langs tal van mooie uitzichten en picknick plaatsen. Heerlijk een hele dag touren in een Oldtimer Daf en genieten van de lekkernijen uit onze picknick mand, gevuld met streek producten? Dan is deze route wat voor u.

Extra mooi: u komt ook langs een speciaal uitzicht punt waar regelmatig wilde dieren gespot worden!

Extra informatie

De route beslaat 135 kilometer. Deze route duurt circa 8 uur, afhankelijk van het aantal stops. Deze route is goed te combineren met een overheerlijke BBQ bij onze BBQ boerderij

Prijs p.p. (per auto)

2 personen € 200,- (totaal)

3 personen € 230,- (totaal)

4 personen € 66,95 per persoon

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen.

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.