Een eigen route rijden over de Veluwe 

De mogelijkheid om vrij te rijden met een Daf Oldtimer over de Veluwe.

Huur een Daf oldtimer bij Dagje uit Veluwe in het Gelderse Oene.

Wij besteden veel tijd aan onze routes. Bij ons krijgt u geen standaard route over provinciale wegen mee. Onze routes zijn samengesteld met veel zorg en aandacht voor diverse culturele en historische hotspots in de regio. Wilt u een prachtige route langs mooie hotspots, kijk dan in ons routeoverzicht.

Maar in sommige gevallen heb je een leuk idee en wil je afwijken van onze routes! Je wilt bijvoorbeeld je vader verrassen op zijn verjaardag door hem thuis op te halen met de Daf 33 die hij vroeger zelf gereden heeft. Of je wilt een collega die met pensioen gaat op zijn laatste werkdag verrassen en hem op een originele manier een lift naar zijn afscheidsfeestje geven..

Dit is natuurlijk geen probleem, u kunt vanaf €35,95 p.p een Dafje huren en zelf de route bepalen.

  • 2 uur een oldtimer huren zonder route.
  • Exclusief brandstof met speciale toevoeging.
  • Exclusief inzittenden verzekering
  • Exclusief Natuurbijdrage per Daf.

Prijs:

Op aanvraag, bij groepen maken wij graag een offerte op maat.

Let op! Wilt u met een beperkt aantal personen Dafjes rijden? Dan zijn onze standaard routes zijn voordeliger.

Omdat wij de natuur een warm hart toe dragen steunen wij verschillende natuurorganisaties en rekenen wij €9,25 natuurbijdrage per Daf.

Aanvullende mogelijkheden:

  • Ga de boer op met een Daf Oldtimer en vul een picknick mand met verse streek producten van lokale boerderijwinkels.
  • Combineer uw rit met een leuke activiteit zoals o.a. workshop kaasmaken, koe knuffelen, bubbelbal, lasergamen, BBQ en tal van andere activiteiten.

Lekker goedkoop een oldtimer huren en heerlijk vrij rijden, reserveer nu!

Daf huren op de Veluwe
Daf huren op de Veluwe

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen.

Daf rijden

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.