Bedrijfsuitje Veluwe

Bedrijfsuitje in de Veluwe? Dagje Uit Veluwe regelt het!

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de Veluwe? Een teambuilding event kan de band tussen collega’s versterken. Als grote bonus bevind het personeelsuitje in de Veluwe plaats, het mooiste natuurgebied van Nederland! Er zijn tal van activiteiten met collega’s mogelijk in de Veluwe. Denk dus bijvoorbeeld aan een wild mountainbike tochtje, een dropping of een oldtimer daf huren en rondrijden. Dagje Uit Veluwe denkt graag met je mee en doet er alles aan om van jouw teamuitje in de Veluwe een onvergetelijke dag te maken!

 

Avontuurlijk bedrijfsuitje in de Veluwe

Zijn jouw collega’s wel in voor een groot avontuur? Dan is klauteren door het klimbos als personeelsuitje in de Veluwe misschien wel een goed idee. Dit klimbos is ook zeker bedoeld voor volwassenen, want je moet bijvoorbeeld aan de overkant zien te komen via een balk op 25 meter hoogte! Heb je hoogtevrees, dan is een legertruck dropping misschien meer geschikt als teamuitje in de Veluwe. Hier wordt je met een legertruck midden in de Veluwse bossen gedropt. Je wordt achtergelaten met een aantal snacks, flesjes drinken en een GPS. De bedoeling is om de weg terug te vinden en onderweg de teamopdrachten te voltooien. Tijdens deze activiteit leer je dus ook echt hoe je moet samenwerken met collega’s!

 

Mountainbike of op de tandem in de Veluwe

Wil je tijdens het bedrijfsuitje in de Veluwe ook veel van de natuur zien? Dan is een mountainbike- of fietstocht met de tandem een leuke activiteit die Dagje Uit Veluwe voor je kan regelen. Heb je collega’s die minder sportief zijn? Geen probleem, want dan zijn er ook elektrische mountainbikes beschikbaar, zodat iedereen mee kan komen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tandem te huren en hier een van de vele fiets routes in de Veluwe te volgen. Het team wordt dan in duo’s opgesplitst en samen met een collega hebben jullie de uitdaging om de fiets vooruit te krijgen. Dit levert vaak een hilarisch beeld op!

 

Maak een tochtje door de Veluwe met een oldtimer

Houd je niet zo van fietsen, dan is het ook zeker mogelijk om een Mini Cooper of oldtimer te huren en door de Veluwe te rijden. Er zijn diverse autoroutes door het natuurgebied die je kunt volgen en het is ideaal voor als het teamuitje plaatsvindt op een regenachtige en koude dag. In de oldtimer zit je namelijk nog steeds droog, maar tegelijkertijd kun je toch blijven genieten van al het moois om je heen. Onderweg kun je natuurlijk uitstappen om foto’s te maken of de natuur van dichtbij te aanschouwen.

 

Teamuitje in de Veluwe met een heerlijke proeverij

Houden jouw collega’s wel van lekker drinken? Dan is een proeverij als bedrijfsuitje in de Veluwe wel een goed plan! In de Veluwe zijn namelijk een aantal bierbrouwerijen en wijngaarden gesitueerd waar je dus een heerlijke proeverij kunt doen. Aangezien fietsen een van de meest geliefde activiteiten in de Veluwe is, kun je voorafgaand met het team een fietstochtje houden rondom de brouwerij of wijngaard én dus lekkere lokale drankjes proberen. Als afsluiter regelt Dagje Uit Veluwe een barbecue, zodat je het uitje met een gevulde buik kunt afsluiten!

Bedrijfsuitje in de Veluwe is pas echt compleet met een BBQ!

Geen bedrijfsuitje is dus eigenlijk compleet met heerlijk eten. Daarom organiseert Dagje Uit Veluwe op verzoek ook lekkere barbecues voor jou en je team. Je kunt kiezen uit een “normale” barbecue waar je zelf het vlees op de grill doet of de speciale American Style BBQ. Bij de Amerikaanse BBQ wordt het vlees langzaam gegaard naast houtgestookt vuur. Dit proces duurt uren, waardoor de smaken zich echt kunnen ontwikkelen. Ben je dus met een team bestaande uit bourgondische levensgenieters, dan is deze barbecue in de Veluwe echt aan te raden! Naast Hollands vlees van topkwaliteit (langzaam gegaard of niet) zitten er natuurlijk ook andere lekkernijen zoals verse salades, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes in het BBQ pakket opgenomen.

Dagje Uit Veluwe helpt jou om het perfecte teamuitje in de Veluwe samen te stellen

Ben je nog steeds een beetje inspiratieloos bij het bedenken van het perfecte teamuitje in de Veluwe? Dan helpt Dagje Uit Veluwe je graag bij het samenstellen van leuke activiteiten voor het hele team. Neem dus vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de bovengenoemde activiteiten kun je bij Dagje Uit Veluwe namelijk ook terecht voor andere leuke uitjes zoals een workshop kaas maken, koe knuffelen, bubbelbal of lasergamen. Bijna alles is mogelijk en Dagje Uit Veluwe helpt je graag om het perfecte bedrijfsuitje in de Veluwe op maat te organiseren!

dagje uit veluwe zakelijk

Unieke belevenissen aan de Veluwe

Wil je midden in de natuur genieten van de fraaie uitzichten en pure rust? Of wil je deelnemer aan de traditionele volksvermaken zoals we die vroeger veelvuldig tegenkwamen? Dan kies je naast het Daf huren ook voor een huifkartocht, kaas maken of koe knuffelen. Ben je klaar met het evenement, dan kan je gerust de Daf weer pakken om je weg te vervolgen. 

Kom langs Almere, Urk of Zeewolde en vervolg je route naar Gelderland. Vrijwel iedereen is snel gewend aan het rijden in een Dafje, want deze auto’s rijden niet te snel en geven toch voldoende overzicht om de omgeving te bekijken en af en toe uit te stappen voor een mooi fotomoment.