Barbecue arrangementen op de Veluwe

Van Boeren barbecue tot Low and Slow American style barbecue.

Dagje Uit Veluwe biedt naast de routes en de diverse activiteiten ook heerlijke barbecues aan. Onze barbecues worden georganiseerd op een prachtige boerderij nabij Dagje Uit Veluwe. Deze locatie biedt niet alleen de ruimte aan om heerlijk met een groep te gaan barbecueën maar ook een prachtige omgeving om dubbelop te genieten van de IJsselvallei & de Veluwe! Reserveer nu voor een bbq op de Veluwe

Kom heerlijk barbecueën op de Veluwe.

Simpel boer’n grillen of toch een geheel unieke beleving van LOW AND SLOW American style BBQ zoals het van oorsprong bedoeld is. Aan u de keuze!

Direct grillen op de barbecue

De meest voorkomende manier om te grillen op de BBQ is direct grillen. Het is de bekendste manier en iedereen kan het. Of je nu een BBQ hebt die werkt op gas, briketten, houtskool of je hebt een slinger BBQ, we doen het allemaal met gemak. Bij direct grillen op de BBQ leg je het stuk vlees of vis direct boven de warmtebron.

Afhankelijk van uw keuze en de grootte van de groep, krijgt u van ons of een houtskool BBQ kruiwagen, een gas BBQ of een BBQ swing.

Inhoud assortiment

De grill barbecue bestaat uit de onderstaande items:

 

  • Top kwaliteit Oer-Hollands vlees
  • Verse salades: rundvlees & koolsalade
  • Diverse sauzen
  • Stokbrood & Kruidenboter
Prijs p.p.

De prijs voor de Grill barbecue is op aanvraag en mogelijk vanaf 10 personen.

bbq veluwe

Low and Slow American BBQ style

bbq Veluwe meat

LOW AND SLOW AMERICAN STYLE BBQ zoals het van oorsprong bedoeld is
‘Low and Slow’ is een Amerikaanse verwijzing naar de echte manier van barbecueën: vlees, vis en groenten worden op een lage temperatuur langzaam indirect gegaard naast houtgestookt vuur. Hierdoor krijgt het eten de tijd om subtiele smaken te ontwikkelen. Bij Dagje uit Veluwe houden wij van deze manier van koken. Vlees- en visgerechten krijgen de tijd om de subtiele rooksmaak in zich op te nemen, het wordt heerlijk mals en alle sappen blijven behouden.

En hoe ‘slow’ doen wij het?
Onze spare-ribs liggen zo’n zes uur op de smoker en onze varkensschouders, voor het befaamde broodje pulled-pork, maar liefst zestien uur. Zo slow dus.

Wat kunt u verwachten?
Aangezien kwaliteit tijd kost, bereiden wij het vlees voor u voor op onze smoker. Bij aanvang van uw BBQ-middag of BBQ-avond staat een gedeelte van het vlees al heerlijk gaar op u te wachten.

Inhoud assortiment

Voor de Low and Slow barbecue kunt u kiezen uit één van de onderstaande opties:

 

BBQ Chicken
Pulled Pork
Pork Belly
Sausage
BBQ Ribs
Beef Brisket
Het is ook mogelijk om 2 of 3 soorten vlees van de bovenstaande opties te kiezen of om alle bovenstaande opties te kiezen.
Prijs p.p.

De prijs voor de Low and Slow barbecue is op aanvraag en mogelijk vanaf 10 personen.

BBQ Veluwe huren personeelsuitje

Staat er binnenkort een personeelsuitje gepland? Dan wil je natuurlijk een bbq huren op de Veluwe. Een dag lang onderweg op de Veluwe, genieten van de natuur, de mooiste plekken bezoeken en aan het einde van de dag afsluiten met een full-line bbq met alles dat je bij een bbq verwacht. Weet je al met hoeveel collega’s je langs komt? Maak gebruik van de reguliere arrangementen of stel zelf een pakket samen, afgestemd op alle wensen en voorkeuren van het personeel. Maak je op voor het beste uitje van het jaar en kom de hele dag op en top genieten op de Veluwe.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een volledig programma voor de hele dag bij Dagje Uit Veluwe. Voor jouw personeel is het huren van een oldtimer misschien wel de beste optie, maar er is zoveel meer te doen op de Veluwe. Zo kan je met jouw personeel bijvoorbeeld ook voor het programma Archary Attack gaan. Dit is een sportieve en uitdagende activiteit die veel van jouw personeel vergt. In twee teams ga je met elkaar de strijd aan, tot er aan het eind een winnaar blijft staan. Als welverdiende afsluiter kies je er dan uiteraard voor een bbq te huren. Zo heb je een sportief element voor je personeelsuitje, afgesloten met een relaxte bbq op de Veluwe.

BBQ huren op de Veluwe; een all-in pakket

Tijdens de zomermaanden is er niks prettiger dan op pad gaan in de natuur; er is beschutting, de bomen staan in bloei en de natuur is op zijn hoogtepunt. Het is een perfect uitje voor jou en je gezin, vrienden of overige familie. Ben je voor een langere periode op de Veluwe, bijvoorbeeld voor een lang weekend of midweek? Dan kan je bij Dagje Uit Veluwe ook luxe overnachten. Zo zijn er volop mogelijkheden om op fraaie accommodaties in de regio te overnachten; midden in de natuur en met alle bezienswaardigheden op korte afstand van elkaar. Voor een speciale afsluiter van de dag is een bbq huren op de Veluwe natuurlijk een perfecte optie. Zo hoef je zelf niet te koken, ook niet uit eten, maar kan je heerlijk in de natuur genieten van een bbq arrangement op maat gemaakt.

Een dag afsluiten in de buitenlucht is vanzelfsprekend de beste manier om optimaal van je uitstapje bij te komen. Heb je net een lange wandeling gemaakt in het bos of heb je meegedaan aan één van de speciale routes? Ga een bbq huren op de Veluwe. Wat is er lekkerder dan de geur van gegrild vlees, afgewisseld met de frisse lucht van het gebied de Veluwe. Reserveer een arrangement en neem plaats op één van de unieke plekjes rondom de Veluwe.