Archery Attack

Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van Archery Attack. Geheel pijnvrij en toch erg spannend! Is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, familieuitjes, bedrijfsfeesten of kinderfeesten vanaf 12 jaar.

Kom Archery Attack spelen op de Veluwe!

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale pijlen met een zachte rubberen ‘punt’ ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal

Elke deelnemer start met een eigen handboog en een bepaald aantal pijlen. De pijlen hebben een zachte rubberen punt en zijn dus heel veilig, maar wat het zo spannend maakt, is de snelheid waarmee je kunt schieten. Voel de adrenaline door je lichaam heen jagen, terwijl je de pijlen ontwijkt die van alle kanten om je heen vliegen en je zelf ook de anderen probeert “uit te schakelen”!

Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg over het boogschieten en de spelvarianten door één van onze ervaren instructeurs.

Ook te combineren met Lasergamen en Bubbelbal. Wij maken de activiteiten op maat door het juiste aantal ballen, setjes Archery of Laserguns te bepalen voor de groep en daarbij past dan een speelschema van 1 tot 3 uur.

Prijs: € 47,50 p.p. Minimum groepsgrootte: 10 personen

archery attack

Tel: +31 (0) 612 295 440
info@dagjeuitveluwe.nl
dagjeuitveluwe.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy en cookiebeleid

Dagje Uit Veluwe
Deventerweg 11
8167 NA Oene