Huur een Oldtimer en ontdek de Veluwe!

Oldtimer route op de Veluwe

Dagje uit Veluwe biedt u diverse oldtimer route op de Veluwe, voor elk wat wils en we blijven steeds nieuwe auto routes over de Veluwe ontwikkelen! Bekijk hieronder ons aanbod. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Met de auto de ANWB Veluweroute rijden

Heb je weleens gedacht aan een roadtrip door eigen land? De ANWB Veluweroute biedt namelijk een prachtige autotocht door het mooiste natuurgebied van Nederland! Midden in de Veluwe is dus een route van de ANWB uitgezet en dit is een goed alternatief voor een wandel- of fietstochtje. Tijdens de autoroute rondje in de Veluwe kun je natuurlijk wel uitstappen op bijzondere plekjes en van de natuur genieten! Daarnaast tik je tijdens de toeristische autoroute door de Veluwe ook de nabijgelegen pittoreske dorpjes, bijzondere musea en historische kastelen aan. Kortom, een geweldige manier om vakantie te vieren. En wil je niet met je eigen auto rijden? Dan is het ook mogelijk om een oldtimer te huren voor een dag en hiermee het natuurgebied te ontdekken!

 

Alle highlights langs de toeristische autoroute in de Veluwe

Wil je alle hoogtepunten in één autoroute rondje door de Veluwe aantikken? Dan is er een route die start in Arnhem en eindigt in Apeldoorn. Onderweg rijd je langs kasteel Rosendael, Nationaal Park De Hoge Veluwe (inclusief het Kröller-Müller Museum), Radio Kootwijk, de Pomphulweg en Paleis ’t Loo. Bij iedere hotspot langs deze toeristische autoroute in de Veluwe kun je uiteraard uitstappen en rondlopen om al het moois van dichtbij te bekijken. Er zijn trouwens talloze activiteiten in de Veluwe te doen, van proeverijen tot aan koe knuffelen. Dagje Uit Veluwe helpt je graag om er een leuke dag van te maken!

 

Noord en zuid Veluwe route

Andere bekende ANWB Veluweroutes zijn de noord en zuid Veluwe routes. De Veluwe kun je namelijk opdelen in een noord- en zuidgedeelte en in beide regio’s is een autoroute uitgezet. De noordelijke route brengt je langs de minder bekende plekken, onder andere langs Elburg, Kroondomein en het kasteel Cannenburch. De zuidelijke route komt langs de randen van Nationaal Park De Hoge Veluwe, dus uitstappen voor een wandeling of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is altijd mogelijk. Of pak een gratis fiets om het park verder te verkennen. Verder komt de zuid Veluwe route langs de Gelderse steden Arnhem en Apeldoorn. Combineer de ANWB Veluweroute dus bijvoorbeeld met een overnachting en maak er ook een citytripje van!

 

De-Posbank-route

De Posbank route

Op een unieke manier genieten van de natuur en prachtige slinger weggetjes. Wij hebben een prachtige route uitgezet. U komt langs tal van mooie uitzichten, picknick plaatsen en een speciaal uitzicht punt waar regelmatig wilde dieren gespot worden!

De route beslaat 135 kilometer
duurt circa 5 à 6 uur.

Bos-en-Heide-Route

Bos en Heide Route

Deze route brengt u langs de prachtige uitgestrekte heide en over mooie slinger wegen door de bossen. We hebben diverse stoptips in de route, u kunt onder andere heerlijk genieten van schepijs uit de Veluwe of op een prachtig terras van een kasteel vertoeven.

De route beslaat 85 kilometer en
duurt circa 3 à 4 uur.

Bos-en-IJsselvallei route

Bos en IJsselvallei

Ervaar de rust en ruimte als u over de dijk door de prachtige IJsselvallei of door de bossen rijdt. Of u nou in de lente, zomer, herfst of winter door de IJsselvallei tourt, het is altijd een adembenemend gezicht.

De route beslaat 90 kilometer en
duurt circa 3,5 à 4,5 uur.

Aardbeienkwekerij oldtimer Veluwe route

Proef de Veluwe!

Tijdens deze route gaat u op streekproducten jacht in een oldtimer Daf! Deze route brengt u over mooie plattelandse wegen langs allerlei boerderij winkels.

Deze route is nog in ontwikkeling. Binnenkort meer informatie!

Oldtimer route op de Veluwe

Vrij rijden op de Veluwe!

De mogelijkheid om uw eigen route te bepalen en over de Veluwe te touren met een Oldtimer Daf 33.

U ontvangt geen route en kunt 2 uur lang naar eigen inzicht de Veluwe ontdekken.

Reviews

Wat zeggen eerdere gasten

“Bos en heide route”

Bedankt voor de mooie bos en heide route! Wij hebben genoten van de prachtige omgeving.Het was mooi touren in de Daf.

Fam. Meyer

“Posbank route”

Hallo, wij hebben een hele leuke dag gehad in de Daf. De route was heel mooi! Bedankt! “

Jaap en Gea

“Bos en heide route”

Beste Dagje uit Veluwe,Wat een mooie route! Het rijden in de Daf bracht bij ons herinneringen van vroeger naar boven. We hebben prachtige kastelen gezien onderweg en daarvan zo genoten!

Fam. Jansen