Oldtimer huren

Dagje uit Veluwe biedt u diverse routes, voor elk wat wils en we blijven steeds nieuwe auto routes over de Veluwe ontwikkelen!

Zakelijk activiteiten

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden we diverse mogelijkheden. Zowel vergader arrangementen als teambuildingsactiviteiten.

Wij bieden een “ware beleving van de Veluwe”!

Activiteiten op de Veluwe

Archery Attack op de Veluwe!

Archery Attack is de nieuwste interactieve teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale pijlen met een zachte rubberen ‘punt’ ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Uitstekend geschikt bedrijfsevenementen!

Barbecue arrangementen

Kom heerlijk barbecueën op de Veluwe. Simpel boer’n grillen of toch een geheel unieke beleving van LOW AND SLOW American style BBQ zoals het van oorsprong bedoeld is. Aan u de keuze. Echt een aanrader voor familiefeesten.

Workshop kaasmaken

De workshop kaas maken vindt plaats op een boerderij, waar melk wordt verwerkt tot kaas, karnemelk, yoghurt en nog veel meer lekkers. Allemaal te koop in hun boerderijwinkel of bij een van hun wederverkopers.

Aardbeienkwekerij op de Veluwe

Bekijk het proces van plantje tot heerlijke aardbei. Boek een rondleiding op de aardbeienkwekerij en ontdek wat er allemaal voor nodig is om van een simpel plantje tot een heerlijke aardbei te komen.

Bubbelballen op de Veluwe!

Een ideale activiteit voor een verenigingsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of kinderfeestje. Bij BubbelBal speel je een partij Bubble Football.

Koeien knuffelen op de Veluwe!

Wilt u een onvergetelijke ervaring waar u nog lang met een glimlach aan terug denkt? Een dagje uit op de Veluwe met familie, vrienden, collega’s – jong of oud? Een activiteit waarbij u heerlijk ontspant?

Huifkartocht over de Veluwe

Ga mee met de huifkar en geniet van een prachtige tocht door Kroondomein Het Loo in de Veluwe. De paarden nemen u mee over een geweldige en rustgevende route langs de prehistorische grafheuvels.

Picknicken op de Veluwe

Combineer een heerlijke rit in een oldtimer Daf met een picknickmand vol eerlijke en verse streekproducten. Vanaf € 22,50 p.p. Bekijk nu onze prijslijst voor een geweldige picknick op de Veluwe. Keuze voor iedere gelegenheid

Lasergamen op de Veluwe!

Wilt u een onvergetelijke ervaring waar u nog lang met een glimlach aan terug denkt? Een dagje uit op de Veluwe met familie, vrienden, collega’s – jong of oud? Een activiteit waarbij u heerlijk ontspant en de dagelijkse hectiek achter u kunt laten?